2011-10-30

TjejdagVilken perfekt dag vi har haft det!!
Idag tog jag , Sussie och Camilla bilen till Ikea i Linköping. Där gick vi och strosade runt i lugn och ro. Vi hittade lite smått och gott och speciellt vid julsakerna.
Man brukar alltid tycka att dom tar fram julsakerna så tidigt men det var riktigt kul att kolla på alla fina saker och man fick faktiskt lite julkänsla.
När vi var klara på Ikea gick vi till Chili och åt thaibuffe. Farligt gott!! Saknar faktiskt den resturangen hemma i stan. Då skulle jag bli en stammis.
Kolla in min portion på tallriken. Och jag åt faktiskt upp allt!!
Efter maten gick vi runt i lite butiker. Jag hittade denna fina butik som var full av chokladpraliner av alla dess slag. Jag bara stod och stirrade på allt gott och undrade om jag kommit till himlen.
Kolla in allt gott!!!!
Helt otroligt!!!
När vi var klara i Ikanohuset åkte vi till Norrköping och gick in på Bolagret. Där fanns det massa fina saker och det var inte så dyrt.
Även där hade julpyntet kommit upp. Jag älskar vita saker som ni kanske har förstått och Sussie ser också ganska nöjd ut bland alla fina saker.
När vi gått och gått var vi tvugna att ta en fikapaus i Maxihuset. Jag köpte ett litet spöke som var jättegod!! Nu får jag skärpa mig som har ätit bakelser två dagar på raken. Men jag har svårt att stå emot dessa små söta saker.


Camilla tog en chokladkaka med grädde.
Sussie tog en chokladboll.
Tänk att en fika kan vara så gott!!!
Detta fina julpapper och kort hittade jag på Ikea.  Jag ser redan fram emot att få slå in lite julklappar.
Dessa fina muffinsformar hittade jag också på Ikea. Ska bli kul att fylla dom med Tryfflar, Praliner och Chokladbollar.
Här är också några fina formar som jag hittade.
På Bolagret hittade jag dessa kakformar. Dom var så små och söta. Tänkte ha dom när jag bakar Cupcakes, till dekorationen.
Vi sprang in en sväng på Åhlens och där hittade jag tre fina näverljus från Broste. Kunde inte motstå dom så dom fick följa med mig hem.
Dom fick sin plats på vardagsrumsbordet på ett fat från Kanel. Hjärtana köpte jag förra året på samma ställe.

Tusen tack Camilla och Sussie för en jättetrevlig dag!!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar